Карлос КонтрераФейсбук Вървим към финал (трети по ред) на парламентарните мъки

...
Карлос КонтрераФейсбук Вървим към финал (трети по ред) на парламентарните мъки
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Представете си един разбеснял се либерал-кмет

Карлос Контрера

Facebook

 

Вървим към край (трети по ред) на парламентарните страдания на така наречен Промяна, зачената по площадите 2020 година, родила политически метастази като Политическа партия и Има Такъв Народ, приютила в Народното събрание Демократична България, изобщо утвърждението и опцията за държавното управление на " почтените, умните, красивите, прогресивните " стремглаво спада.

 

Самата Четворна коалиция, помним, се разпадна от вътрешната страна през 2022 година и съумя да събере под едно знаме несъбираемите Възраждане и Движение за права и свободи.

 

Промяната е на път да стане тежко ненавиждана и нарицателно за несръчност, раздор сред думи и каузи, тежка непросветеност, знак на фалша, лъжата в политиката. Промяната пристигна с митинги, национални възстания, дитирамби и илюзията за нов модел с нови хора (напомням, че тогава по площадите и Слави беше смяната, и Възраждане бяха от смяната, а в този момент какво стана, не е истина просто). Реалността е тъкмо противоположната. Гледайте страната и мислете за локалните избори октомври 2023 година И тогава старите спасители, прогресивни, почтени и честни люде отново ще изпълзят.

 

Между другото същите спасители бяха на митингите и акушираха до колкото можаха за тази смяна в този момент, олицетворявана от налудната и ухилена физиономия на някогашния министър председател Петков, мандатоносителя (последен) Нинова, чудещият се къде да се дене Христо Иванов и прочие. Това е и техен артикул, да се знае.

 

Сега си представете Столична община да се ръководи от същите тези умни, красиви, съвременни ляво-либерали. Да се направи един римейк на кировото " ръководство " с кмет примерно Борис Бонев или някой от Демократична България, или от променкаджиите... Аз мисля, че днешният образец е назидателен да не позволяваме като общество утописти до управителни позиции.

 

Наблюдавам от дълго време процеса на олевяване в столицата, единствено че ето ги резултатите. И в случай че през днешния ден смяната и всичките им бълнувания за акумулатори, зелени сили, промени, електронно ръководство се сгромолясаха за има-няма три месеца, то представете си един разбеснял се либерал-кмет, който ще би трябвало да поносим четири години с нелепостите му. Само споделям, тъй като от време на време като нация демонстрираме отчайваща късопаметност и инстинктът ни за самозапазване не сработва на момента.

 

И с риск да се повторя - получаваме това, което поръчваме, а след това викаме " олеле "...

 

И мисля, че е извънредно време София да има консервативно ръководство и да се спре с всичките зелени нелепости, градски новаторства и най-много безпределно харчене на пари за всевъзможни маргинални групи и планове.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР